DO / Weekend tips

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 25, 26 EN 27 JANUARI

Onze selectie staat (uiteraard) weer vol met cocktails, borrels, bubbels en brunches. Tips zoals wij ze het liefst zien. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 januari! Weekend Guide Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // Weekend Guide Januari

Onze wekelijkse selectie aan weekend tips staan (uiteraard) weer vol met gezellige culinaire activiteiten. Wijn, borrels, bubbels, brunches en flink wat vintage dit weekend. Tips zoals wij ze het liefst zien. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 25, 26 en 27 januari!

Fittest Friday – vrijdag 25 januari, David Lloyd

Je weekend ff letterlijk aftrappen? Dat kan vanaf vrijdag 25 januari tijdens de eerste Fittest Friday van David Lloyd. Elke laatste vrijdag van de maand tussen 16.00 en 21.00 uur maak je een gezonde start aan je weekend. Hoe? Middenin de club, waarbij hot yoga en yin yoga voor rustige houdingen worden afgewisseld met een blaze-workout op opzwepende dancemuziek van DJ Alex Rueda. Dit alles terwijl je geniet van gezonde bites en heerlijke mocktails en shakes. Het event is gratis!

EdelWise 8 jaar – vrijdag 25 januari, Het Sieraad

Uitgesport? Steek van de straat over van de Overtoom naar de Postjesweg, waar EdelWise hun 8e verjaardag viert. En zoals we ze kennen, belooft dat een gigantisch festijn te worden. Verwacht dan ook ontelbaar veel discoballen, ballonnen, feestelijke acts en kilo’s confetti. Kaarten voor EdelWise zijn alleen aan de deur te verkrijgen.

Cultureel verantwoord uitbrakken (of doorfeesten) kun je de volgende in hetzelfde pand in Amsterdam-West. Ja ja, het Sieraad viert feest dit weekend! Tijdens het 5-jarig jubileum van het Kunstenaarsbal gaan alle kunstremmen los. Outfit? Denk kleurrijk, edgy en over de top.
Edelwise, Vrijdag 25 januari (17.00-03.00) €12,50
Kunstenaarsbal, Zaterdag 26 januari (18.00-05.00) €30

Weekend Guide Amsterdam // Brunchen in Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // EdelWise AmsterdamWeekend Guide Amsterdam // EdelWise Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam

Vintage shopping galore – het hele weekend, diverse locaties

Voor koopjesjagers en shopverslaafden een topweekend voor de boeg. Hier moet je zijn voor een flinke dosis voordelig winkelen:

Radion: in Nieuw-West kun je op zondag 27 januari van 12:00-17:00 terecht voor een heuze vintage kilo sale. Denk oude Levi’s, grote bomberjacks en hippie truien voor €20 per kilo.

IJ-hallen: ij-skoud aan de andere kant van het water, maar o zo gezellig voor de shoppers. Waar je ook naar op zoek bent op de IJ-hallen, je vindt het. Je kunt er zaterdag 26 en zondag 27 januari tussen 09:00 en 16:30 terecht. Wees er vroeg bij voor de pareltjes.

Klaproos: beter bekend als een pizzeria, maar zaterdag 26 en zondag 27 januari wordt de zaak volgegooid met vintage kleding. Verwacht geen zielig stapeltje broeken, maar een TON aan kleding. Voor €15 per kilo.

WijnSpijs wandeling – zodag 27 januari, Amsterdam-Oost

Een activiteit die zowel de Girls Who Drink als Girls Who Eat heel gelukkig maakt. Ditmaal door Amsterdam-Oost, waar je kennis kunt maken met de culinaire kwaliteiten van een aantal leuke zaakjes van het stadsdeel.

Vijfnulvijf: dé urban streetfood hotspot van Amsterdam-Oost, met misschien wel de beste sushi van de stad.
Visbar Beet: alles draait hier om het delen van (vis)gerechtjes, gezelligheid en wijn!
Alex+Pinard: goede wijn & lekker eten. Hiervoor staat Alex+Pinard. Daar worden we blij van.
Pompstation: voor echt goed vlees met passende wijn stoppen we hier.

Tickets voor de WijnSpijs wandeling zijn hier te bestellen.

Weekend Guide Amsterdam // Brunchen in Amsterdam // Dingen om te doen in AmsterdamWeekend Guide Amsterdam // WijnSpijs wandeling // Dingen om te doen in Amsterdam // Weekend Tips Amsterdam

(Boozy) brunchen – het hele weekend, diverse locaties

Brunchen met een katertje en een Bloody Mary in je hand is misschien wel het beste dat je kunt doen op een zondagmiddag. Bij de volgende leuke zaken in Amsterdam kun je terecht voor een overheerlijke brunch en een portie gezelligheid.

Boozy Brunch bij Edel: Amsterdam-West’ Lokaal Edel serveert nu iedere zondag hun Boozy Brunch. Naast een bevoorraadde bar met Bloody Mary ingrediënten, competitieve spelers achter bordspellen en een tafel vol ultieme brunch cravings, komt er deze zondag een zangeres leuke nummers spelen. Je kunt er tussen 11:00 en 21:00 terecht voor fixed brunchplateaus voor een prikkie.

Brooks Weekly Brunch: Al verschillende thema’s hebben de revu gepasseerd en elke maand kwam Brooks met een wisselend thema. Maar waarom maandelijks brunchen als het ook wekelijks kan? Precies. En daarom kun je iedere zondag bij Brooks terecht voor je nodige dosis booze en portie cravings. Ook de kleintjes kunnen hier gezellig terecht. Iedere zondag vanaf 11:00!

Vegan Brunch bij Persijn: Op zaterdag 26 januari zullen de zusjes Loulou en Isabella Machinè een feestelijke nieuwjaarsbrunch organiseren bij Persijn Dutch Eatery in QO Amsterdam. Onder het genot van een plantaardig, lokaal en seizoengebonden viergangenmenu zullen de dames  vragen beantwoorden tijdens een Q&A. Er zijn daarnaast ook mooie prijzen te winnen, want wie jarig is, trakteert!

Weekend Guide Amsterdam // Brunchen in Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // Brunch PersijnWeekend Guide Amsterdam // Brunchen in Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // Weekend Tips Amsterdam

Meer dingen om te doen in Amsterdam:

Deze helden fixen je goede voornemen >

Een culinaire tentoonstelling in Foam voor iedere foodie >

Dit zijn onze spannende Netflix tips >

10 x speciaalbier drinken in Amsterdam >

De 7 gezelligste karaoke barren van Amsterdam >

De warmste theehuizen van Amsterdam en omstreken >

10 feestelijke borrellocaties om het weekend te beginnen (of af te sluiten) >

Dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 24, 25 en 26 januari. Levensgenieters, welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?

Jouw toffe evenement promoten in onze weekend tips Amsterdam? Stuur een mailtje t.a.v. Weekend Tip kiki@girlswhomagazine.nl

VOLG ONS OP INSTAGRAM!

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Gerelateerde artikelen

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!