DO / Weekend tips

8 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 2, 3 & 4 AUGUSTUS

Levensgenieters! Iedere week vind je op Girls Who Magazine de leukste weekend tips voor activiteiten in Amsterdam en omgeving. Wat ga jij doen dit in Amsterdam op 2, 3 en 4 augustus? Dit zijn onze tips voor aankomend weekend!

City Sounds – zaterdag 3 t/m dinsdag 6 augustus, NDSM-werf

Dit jaar start Friendly Fire met de eerste editie van City Sounds: een reeks van drie open- air concerten op de unieke NDSM-werf. Jessie J trapt de reeks af, gevolgd door James Bay en Thirty Seconds To Mars – de topartiesten treden op met ondergaande zon aan het water. Met het muzikale programma gecombineerd met zitgelegenheden en foodtrucks, biedt City Sounds meer dan enkel een concert: er wordt een complete festivalsfeer gecreëerd.

Hier vind je meer informatie over de concerten.

45 x leuke dingen om te doen in Amsterdam >

Weekend Tips Amsterdam // activiteiten in Amsterdam augustus// Weekend Guide augustus
Weekend Tips Amsterdam // activiteiten in Amsterdam augustus// Weekend Guide augustus

Canal Parade – zaterdag 3 augustus, diverse locaties

Ofwel de Gaypride! 80 verschillende, versierde boten die door de Amsterdamse grachten varen om alles en iedereen, bovenal liefde, te vieren – dat wil je niet missen toch! Nou, dat denkt iedereen, dus wees er op tijd bij om een goed plekje aan de gracht te bemachtigen. Vooral de Prinsengracht en de Magere Brug zijn populaire stekjes.

Bekijk hier onze tips voor een onvergetelijke Pride >

Moules-frites – 3 augustus, Pompet

De eerste zaterdag van de maand heeft Pompet altijd ‘het diner van de maand’ – een waar eetfestijn met uitzicht over het Noorderpark. Elke maand draait het om een Franse specialiteit en deze keer is het de beurt aan moules-frites, waarbij je de keuze hebt uit drie verschillende soorten. Dat wil je proeven, zo’n mosselfeest!

Weekend Tips Amsterdam // activiteiten in Amsterdam augustus // Weekend Guide augustusWeekend Tips Amsterdam // activiteiten in Amsterdam augustus // Weekend Guide augustus

Meer activiteiten in Amsterdam dit weekend >>

Live at Amsterdamse Bos: Tussen de hoge bomen – zondag 04 augustus, Amsterdamse Bos
Vondelpark openluchttheater – hele weekend, Vondelpark
Aloha Yoga – hele weekend, Paaseiland
Voedsel van morgen – hele weekend, NEMO Museum
Pride Basketball Tournament – vrijdag 02 augustus, Van Hogendorphal

Girls Who, dit waren weer de Weekend Tips Amsterdam van 2, 3 & 4 augustus. Welke dingen om te doen in Amsterdam zet jij op je planning voor de komende dagen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Gerelateerde artikelen

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!