DO / Weekend tips

GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 5, 6 EN 7 APRIL

Het eerste weekend van april staat om de hoek, en het weer belooft wat! Pak je zonnebril erbij, haal je zomerjas weer uit de kast en laat ons je weekend nog beter maken met onze wekelijkse weekend tips. Dit zijn de Weekend Tips Amsterdam van 5, 6 en 7 april!

Borrelen op Amsterdam Centraal – vrijdag 5 april, Lil’ Centraal Station

Reis je via station Amsterdam Centraal terug van je werk? Stap dan even uit en blijf daar hangen voor de vrijdagmiddagborrel. De Amstelpassage, waar het creatieve Lil’ Amsterdam Centraal Station zich bevindt, wordt omgetoverd tot een prachtige club met hoogwaardig geluidssysteem en een heerlijke food court.

Weekend Tips Amsterdam // Dingen om te doen in Amsterdam // Weekend Guide Amsterdam

Fruits De Mer als lunch – zaterdag 6 april, Pesca

Bij Pesca hebben ze een altijd wisselend menu, en dit weekend ligt er een grote portie Fruits De Mer voor je klaar! Tussen 12 en 17 kan je aan de lange tafels plaatsnemen voor een heerlijk stukje vis, een groene salade en olijfbrood. En dat allemaal met shared dining als concept. Pak je familie, vriendinnen of date bij de hand en reserveren maar!

Dit zijn de lekkerste visrestaurants van Amsterdam >

Pizza Party – zaterdag 6 april, De Pizzabakkers Haarlemmerdijk

De Pizzabakkers bestaat 10 jaar en wie jarig is trakteert! Daarom kan je op zaterdag een pizzapuntje en een glaasje prosecco mee pikken bij De Pizzabakkers op de Haarlemmerdijk. Need we say more?

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips Amsterdam april // Lunchen in Amsterdam

Boozy Brunch – zondag 7 april, Persijn Amsterdam

Zondagochtend… het ultieme moment om heerlijk uit te slapen, het rustig aan te doen en uitgebreid te brunchen. Persijn begrijpt dat. Daarom organiseren zij samen met Ketel One iedere maand een Sunday Boozy Brunch. Tussen 12:30 en 15:30 uur schuif je aan en geniet je onbeperkt van de lekkerste eitjes, pannenkoeken en taartjes, of ga alvast voor oesters of de overheerlijke omegabaars.

Weekend Tips Amsterdam april // Dingen om te doen in Amsterdam // Brunchen in Amsterdam

Bottomless bunkeren – zondag 7 april, INK Hotel Amsterdam

Dit concept is een recept voor succes: het bottomless brunchpakket bestaat uit een gratis refill voor je bubbels. Ja, dat hoor je goed. Brunchen met unlimited bubbles. En een cocktail. En natuurlijk wat te eten, namelijk twee zoete en/of hartige gerechtjes. Snel bestellen die tickets, want ze gaan hard!

Lunchen, brunchen en dineren met Pasen >

Bali Brunch- zondag 7 april, Mama Makan

Hoe lekker zou het zijn als je naar Bali kon gaan voor een weekendje. Wij hebben een goed alternatief gevonden. Waan je in de Balinese sferen en ga brunchen bij Mama Makan. Zij serveren authentieke gerechten. Tip: bestel een botanische cocktail. Wij hebben ze vorige week al geproefd en ze zijn goedgekeurd.

 

Dat waren ze weer, de Girls Who Weekend Tips van 5, 6 en 7 april! Wat ga jij ondernemen dit weekend? 


Gerelateerde artikelen

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!