DO / Walk & Visit

8 x PROFESSIONELE TATTOO SHOPS IN AMSTERDAM

Tattoo shop. Tattoo's zijn van alle tijden, maar toch wordt het steeds normaler om ze te laten zetten. Maar aangezien je levenslangs aan het kunstwerk op je lichaam vastzit, is het een beslissing waar je goed over na moet denken. Én waar je je goed over moet laten adviseren. Dus, ben jij van plan om binnenkort je eerste (of je volgende) tattoo te laten zetten, dan gaat dit artikel goed van pas komen. Hierbij 8 betrouwbare tattoo shops in Amsterdam. Tattoo shops Amsterdam.

Tattoo’s zijn van alle tijden, maar toch wordt het steeds normaler om ze te laten zetten. Maar aangezien je levenslangs aan het kunstwerk op je lichaam vastzit, is het een beslissing waar je goed over na moet denken. Én waar je je goed over moet laten adviseren. Dus, ben jij van plan om binnenkort je eerste (of je volgende) tattoo te laten zetten, dan gaat dit artikel goed van pas komen. Hierbij 8 betrouwbare tattoo shops in Amsterdam.

Schiffmacher & Veldhoen

Een van de bekendste tattoo shops in Nederland, kunnen we wel zeggen. Dé tattoo shop van Henk Schiffmacher! Menig (on)bekend Nederlander is hier langs geweest voor een kunstwerkje op zijn of haar lichaam. Houd wel rekening met een wachtlijst, want door de ontzettende bekendheid wordt de zaak platgelopen!
Ceintuurbaan 416

Ink district

Dit is de jongste tattoo shop van dit rijtje! Maar wát een fijne, schone en frisse zaak is dit. Modern en toch met een rauw randje. Deze tattoo shop is van een jong stel die samen een passie hebben voor tattoos. Wat wel grappig is om te weten: ze hebben geen van beiden ook maar één tattoo op hun lichaam staan. Waar je trouwens wel rekening mee moet houden bij Ink District zijn we lange wachttijden, vooral voor grotere tattoos.
Google Maps: Nieuwezijds Voorburgwal 138

Tattoo shop Friendship

Een kleine maar fijne tattoo shop, gevestigd in het hartje van de gezellige Pijp. Iedere ervaren artiest heeft hier een eigen stijl, wat het makkelijk maakt om te kiezen bij wie je je tattoo gezet wilt laten hebben.
Google Maps: Gerard Doustraat 101

Tattoo shops in Amsterdam

Tattoo Peter

Deze tattoo shop is geopend dinds 1955 en dat maakt het de oudste tattoo shop van Nederland. Ze zetten tattoo’s in verschillende stijlen, en iedere artiest heeft een unieke stijl. Dus ben je op zoek naar een old skool designs of heb je liever een mooi Japans stuk? Dan ben je bij Peter Tattoo aan het juiste adres!
Google Maps: Nieuwebrugsteeg 28

Hanky Panky

Deze tattoo shop is wereldwijd bekend, gelokaliseerd en de Wallen en trekt dan ook heel veel toeristen. Logisch als je het ons vraagt, als trekpleister in hartje centrum. Het zal hier dan ook een stuk drukker zijn dan in andere shops, maar met de jarenlange ervaring (sinds 1979) hebben ze dit werk méér dan goed onder de knie.
Google Maps: Oudezijds Voorburgwal 141

Haarbarbaar Tattoo shop Amsterdam

In 2012 openden broers Nick en Donny Eimers de allereerste authentieke barbershop in de Negen Straatjes in het drukke centrum van Amsterdam; Haarbarbaar Wolvenstraat. Een barbershop for men only die alleen zonder afspraak werkt. Beter dan de maandenlange wachttijden die soms gebruikelijk zijn..
Google Maps: Rosmarijnsteeg 4

Tattoo's zijn van alle tijden, maar toch wordt het steeds normaler om ze te laten zetten. Maar aangezien je levenslangs aan het kunstwerk op je lichaam vastzit, is het een beslissing waar je goed over na moet denken. Én waar je je goed over moet laten adviseren. Dus, ben jij van plan om binnenkort je eerste (of je volgende) tattoo te laten zetten, dan gaat dit artikel goed van pas komen. Hierbij 8 betrouwbare tattoo shops in Amsterdam.Tattoo Shops in Amsterdam

Walls and Skin

Deze shop kun je in zowel Amsterdam als Rotterdam vinden. Walls and Skin is gespecialiseerd in het zetten van tatoeages, maar bieden daarnaast verschillende graffiti benodigdheden. Tevens is Walls en Skin de enige tattoo shop in de wereld die de mogelijkheid aanbiedt om je tattoo te behouden nadat je sterft. Bizaaaar!
Google Maps: Kalkmarkt 1

Een ode aan Marcella’s wijntattoos

Hollywood Mark Tattoo

Hollywood Mark Tattoo vestigde zichzelf in 2007 op de Elandsgracht, nadat eigenaar Mark alle uithoeken van de wereld had bezocht, en zijn sporen verdiende als leerling tatoeëerder. Zijn leven veranderde geheel toen hij legende Henk Schiffmacher ontmoette in Hollywood en de jonge Mark, net afgestuurd van de kunstacademie in Los Angeles, uitnodigde om voor hem te komen werken. Nu heeft hij zelf sinds 2007 een betrouwbare tattoo shop in Amsterdam!
Google Maps: Elandsgracht 65

FYI!

Met dit artikel willen wij je absoluut niet stimuleren tot het nemen van een tatoeage, zeker niet als je onder de 18 bent of er misschien nog niet heel goed over na hebt gedacht. Laat je goed adviseren over voorzorgsmaatregelen en verzorging. Weet je het écht zeker? Dan raden wij een van de bovenstaande tattoo shops in Amsterdam zeker aan!

Heb jij ook een (culinaire) tattoo? En waar op je lichaam, en ik welke tattoo shop heb jij deze laten zetten?

PIN IT!

Wil je een tattoo laten zetten in Amsterdam? Wij hebben een lijst voor je gemaakt met de beste tattoo shops in Amsterdam voor het laten zetten van een kleine tattoo

Geïnspireerd op de tekst van The Daily Dutchy 


Gerelateerde artikelen

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in juli 2019 - uitjes amsterdam juli 2019 - what to do in amsterdam - girls who magazine

11 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 19, 20 EN 21 JULI

win actie - jessie j - city sounds - concert winnen -

GIVE-AWAY! WIN TWEE KAARTEN VOOR HET CONCERT VAN JESSIE J

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!