Samenwerken

Mediakit Girls Who Magazine NL

Girls Who Magazine werkt regelmatig samen met creatieve en passende merken. Samen zorgen we voor onder andere social media exposure, branded content, destination marketing, fotografie en winacties. Nieuwsgierig naar meer informatie, de mogelijkheden en onze cijfers? Dat vind je hier!

Gesponsorde projecten worden geselecteerd op basis van relevantie van en voor het merk, die aanlsuiten bij de visie en de doelgroep van Girls Who Magazine. Ambitieuze, kritische en eigenwijze levensgenieters.

Kwaliteit & creativiteit

Bij iedere samenwerking met Girls Who Magazine staan kwaliteit en creativiteit centraal. Dankzij de achtergrond van hoofdredactrice Kiki  in research, marketing, hospitality en journalistiek wordt er veel aandacht besteed aan de visuele aantrekkelijkheid, toegankelijkheid, diepgang en opbouw van alle artikelen. Daarnaast bezitten alle editors van Girls Who Magazine veel kennis en kunde over hospitality en reizen.

Vanuit de passie

Omdat Girls Who Magazine is begonnen vanuit liefde en passie voor culinaire (reis)aspecten, zijn alle artikelen met liefde en passie geschreven. Wij zijn er van overtuigd dat eerlijkheid het langst duurt, en daarom publiceren we alleen branded content over merken waar we 100% achter staan.

Dit doen we met positief-kritische blikken en op een speelse tone-of-voice, waarbij research en diepgang een grote rol spelen. Het doel is om hiermee kennis en inspiratie door te geven aan onze lezers.

Samenwerken: de mogelijkheden

Samenwerkingen met Girls Who Magazine worden uiteraard afgestemd op basis van de persoonlijke wensen van het desbetreffende merk of het product. Onze voorkeur gaat altijd uit naar duurzame samenwerkingen. Op deze manier kunnen we samen het diepgaande verhaal vertellen en onze lezers meermalig informeren over de interessante achtergrond!

Meer informatie?
Download onze Mediakit
of neem voor (aan)vragen vrijblijvend contact op met Girls Who Magazine.
We bespreken graag de mogelijkheden!

Samenwerkingen Girls Who Magazine. Collab Girls Who Magazine. Branded content. MArketing

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!