DO / Walk & Visit

24 x AJAX KIJKEN IN AMSTERDAM: HIER ZIE JE DE HALVE FINALE OP GROOT SCHERM!

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions league

Ajax staat in de halve finale van de Champions League en zelfs anti-voetbalfans hebben het door: Amsterdam staat op z’n kop.
Wij zeggen bijzijn is meemaken, dus duik vooral de kroeg in om Ajax op groot scherm te bewonderen. Wij hebben de leukste plekken onder elkaar gezet die de halve finale op groot scherm uitzenden. Girls Who Watch Soccer, waar gaan jullie kijken?

Ajax staat voor het eerst sinds 23 jaar weer in de halve finale van de Champions League. En dat samenhorigheidsgevoel van een overwinning is onbeschrijfelijk. Daar wil je bij zijn! Op de volgende plekken wordt de halve finale van de Champions League uitgezonden. Waar ga jij Ajax op groot scherm kijken?

Het Sieraad

In het Atrium van Het Sieraad in Amsterdam-West is het recept simpel: zij hangen een levensgroot scherm op, zetten genoeg bier koud en zorgen voor de perfecte plek om onze Godenzonen toe te juichen.De entree is gratis, er is een muzikale voor- en nabeschouwing en voor de hongerige supporters verzorgen ze verschillende gerechten voor €8,50. Update: het diner is volgereserveerd.

Chin Chin

Met maar liefst TIEN schermen, kilo’s confetti, liters vloeibaar goud en de beste Hollandse meezingers presenteren ze bij Chin Chin de perfecte opstelling om de grootste trots van Mokum aan te moedigen! Zeker zijn van een zitplekje en een goede bodem? Ze serveren een speciaal Ajax menu tussen 18:00-20:00. Reserveren kan via https://www.chinchinclub.nl

Museumplein

Misschien wel de meest ruime plek om de wedstrijd te bekijken op 30 april en 8 mei; het Museumplein. Entree = Gratis dus nodig alle Girls Who Watch Soccer uit en hamster alvast je alcoholische versnaperingen!

33 x gezellig uit eten in Amsterdam >

De Marktkantine (uitverkocht)

Om te voorkomen dat ze (opnieuw) mensen teleurstellen, werken ze bij de Marktkantine voor de halve finale’s met toegangstickets. Deze inkomsten worden gebruikt om dit evenement veilig en georganiseerd te laten verlopen. Kaartjes zijn te koop voor €3,– (incl service fee) per wedstrijd en de deuren openen vanaf 18:30.

Ajax kijken in Amsterdam - ajax op groot scherm - ajax tegen tottenham kijken - plekken om voetbal te kijken - voetbal op groot scherm - de halve finale - chmpions leagueAjax kijken in Amsterdam – Ajax op groot scherm – ajax tegen tottenham kijken – plekken om voetbal te kijken

Uiteraard staat ook de Westerunie weer als één blok achter onze (huidige) godenzonen en schreeuwen wij ze massaal richting de finale! In de Westerunie hangt een mega-scherm, zijn er zit- en staplekken, pullen bier, André Hazes door de speaker en is de ENTREE GRATIS. Vooraf een hapje eten kan op het Westergasterras. Een tafeltje reserveren doe je via www.westergasterras.nl/#reserveren. VOL= VOL! Dus kom vroeg!

Ook de Kopstootbar verwacht wederom massale support op dinsdag 30 april. Er zal vanaf 8 uur een portier staan die kijkt of het te gezellig is. Wees er dus op tijd bij! Ook serveren ze een speciaal Ajax-menu: een curry van Sergeant Pepper met een vaasje. De deuren gaan open om 17:00, en wil je zeker zijn van een mooie plek? Ga er dan vooral een hapje eten.

De leukste spelletjescafés in Amsterdam >

Ajax – Tottenham wrdt ook uitgezonden d in het Huis van Iemand Anders. Met twee grote schermen en een lekker (vega) happie vooraf. Stuur ze even een berichtje als je een bordje en dus een goed plekje wilt reserveren. En voor de Girls Who Drink: een rondje Jupkes van het Huis als we winnen!

Bosco

Ben je er nog niet uit waar ja Ajax op groot scherm gaat kijken? Ook café Bosco in Oud-West maakt zich weer op voor een legendarische voetbalavond. Giga scherm? Check. Koude biertjes? Check. Gratis entree? Check.

Meer plekken om de halve finale van de
Champions League op groot scherm te kijken >>

Tapmarin >>
Karakter >>

Chicago Social Club >>

StrandZuid / Zuidpool >>

Café Fest >>

Café de Keppler >>

De Bajes >>

Q-Factory >>
Brouwerij Poesiat & Kater >>
Bloemenbar >>

Market 33 >>
Meneer Nieges >>

SkateCafe >>
Café Comodo >>

Waar in Amsterdam ga jij Ajax op groot scherm kijken?

Cannot get other user media. API shut down by Instagram. Sorry. Display only your media.


Gerelateerde artikelen

Weekend Guide Amsterdam // Weekend Tips maart // Dingen om te doen in Amsterdam dit weekend // Weekend Guide maart // Things to Do Amsterdam - wat te doen met Pasen in Amsterdam - Paastips 2019 - Brunchen in Amstedam - wat te doen in juli 2019 - uitjes amsterdam juli 2019 - what to do in amsterdam - girls who magazine

11 x GIRLS WHO WEEKEND TIPS AMSTERDAM VAN 19, 20 EN 21 JULI

win actie - jessie j - city sounds - concert winnen -

GIVE-AWAY! WIN TWEE KAARTEN VOOR HET CONCERT VAN JESSIE J

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!