EAT / Fijne foodspots

5 x BIJZONDERE LUNCHSPOTS IN DEN HAAG

Hotspots Den Haag. Lunchen in Den Haag. Bijzondere brunchplekken in Den Haag. Eten in Den Haag. Bijzondere hotspots. Fijne Foodspots Den Haag.

Den Haag zal vast niet als eerst in je opkomen als je denkt aan een hotspot hemel. Maar girl, you are in for a surprise! Er zijn namelijk heel veel pareltjes te vinden met de lekkerste lunch en de beste koffie. Dit zijn vijf hippe lunchspots in Den Haag waar je een keer moet zijn geweest. 

Pistache Café

Pistache Café is helemaal hot and happening in Den Haag. De lunchroom zit op een prachtige locatie pal tegenover de Paleistuinen. En is de perfecte plek om je cheatday te spenderen. Je kunt er heerlijk lunchen met gerechtjes als avocado op toast of kokoswafels met pure chocolade. De naam zegt het natuurlijk al een beetje maar de pistache-cheesecake moet je een keer hebben geprobeerd. Laatste pro tip: laat je lunch inpakken en eet het lekker op in de Paleistuinen.
Google Maps: Prinsenstraat 134

Hotspots Den Haag. Lunchen in Den Haag. Bijzondere brunchplekken in Den Haag. Eten in Den Haag. Bijzondere hotspots. Fijne Foodspots Den Haag.Lunchen in Den Haag | Bron: Maxim Kuijper

Bleyenberg

Amsterdam is niet de enige plek met vette rooftop bars. Midden in het centrum van Den Haag op de Grote Markt, in het oude Quantum pand, zit Bleyenberg. Het restaurant, De Kantine, verandert in de loop van de dag van koffiecorner tot restaurant. Op het dak kan er vanaf 11:00 uur worden genoten. S ‘avonds kan je er zelfs onder het genot van een lekker cocktail je dansmoves showen in Het Magazijn: de kelder van het pand. Je bent hier makkelijk de hele dag zoet.
Google Maps: Grote Markt 10

Hotspots Den Haag | Bron: Bleyenberg

Ben of ken jij een kattenliefhebber die van wijn houdt? Deze cafés moeten jullie bezoeken!

Lola Bikes & Coffee

Je zou het niet zo snel denken, maar Lola Bikes & Coffee is het levende bewijs: fietsen en koffie gaan heel goed samen. Onder het genot van het beste bakkie pleur van Nederland, want de koffietent is vernoemd tot beste koffiebar van ons land, kan je hier je fiets laten maken of een nieuwe fiets kopen. Een goede tip is de Lola Cycling Club, op woensdag, zaterdag en zondag wordt er voor de koffietent afgesproken en stapt iedereen op de fiets om een stukje te rijden: “It’s all about the ride”. Als je niet uit de buurt komt is dit een leuke plek om een fiets te huren en een tocht te maken om de stad achter de duinen te ontdekken.
Google Maps: Noordeinde 91

Bijzonder lunchen in Den Haag

Bar en Zo

Dit is een perfect voorbeeld van een alles-in-één plekje waar je gewoon een keer moet zijn geweest. Bij Bar en Zo kan je namelijk niet alleen terecht voor een goede kop koffie, maar je koopt er ook vintage kleding en plantjes. De conceptstore in het Zeeheldenkwartier is opgericht door een horecafanaat met groene vingers en een interieurarchitect. Dat is in alles terug te zien. Je zou uren door het winkeltje kunnen struinen en komt elke keer weer nieuwe musthaves tegen. Het is dé plek voor een lekker stukje taart met een kop koffie en heel veel inspiratie voor je interieur.
Google Maps: Prins Hendrikstraat 103

Lunchspots Den Haag

Dit zijn de fijnste koffie- & kaartspots van Amsterdam

Mug and Mermaids

Als jij gek bent op toffe foto’s maken voor op je Instagram is dit lunchzaakje een bezoek waard. Ieder gerechtje op de kaart van Mugs and Mermaids verdient wel een plekje op je Instagram-feed. Je vindt er namelijk blauwe cappuccino’s en roze latte macchiato’s in de schattigste mokken. Helemaal in het onderwaterthema van de lunchroom vind je ook blauwe boekweitpannenkoeken, een blauwe piña colada en blauwe pasta op de kaart. Het ziet er allemaal bijna te mooi uit om op te eten. Vraag ons niet hoe, maar al het eten en drinken wordt op een natuurlijke manier gekleurd. Het restaurantje is pas net geopend en brengt echt weer helemaal wat nieuws naar Den Haag.
Google Maps: Torenstraat 79

Welke lunchspot(s) ga jij binnenkort bezoeken?

 PIN IT

De leukste lunchspots in den Haag. Hier moet je gaan lunchen. #denhaag #lunchenindenhaagLunchen in Den Haag


Gerelateerde artikelen

restaurant karaat amsterda - hotspots in de houthavens - karaat houthavens

ETEN MET UITZICHT BIJ RESTAURANT KARAAT IN AMSTERDAM

NIEUWE LOCATIE THE AVOCADO SHOW VOOR ONTBIJT, LUNCH EN DINER!

den bosch tips - hotspots den bosch - cote bar bistro den bosch

EEN STUKJE PARIJS IN HARTJE DEN BOSCH BIJ CÔTE BAR BISTRO

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!