EAT / Recepten & Trends

15 x SUPER LEKKERE, MAKKELIJKE EN GEZONDE RECEPTEN

15 simpele én gezonde recepten voor een kick-ass week! En het mooie is: deze gezonde recepten heb je binnen 30 minuten op tafel. Van recepten met zalm tot het bereiden van zalm uit de oven met groente tot een pasta met spinazie en bonen. Wat ons betreft kunnen alle excuses waardoor gezond eten niet lukt direct de prullenbak in met deze kleurrijke en smaakvolle toppers.

Maaltijden voorbereiden voor de gehele week maakt het leven echt makkelijker, gezonder en waarschijnlijk ook nog goedkoper. Wij hebben 15 makkelijke en gezonde recepten met linkjes voor jullie onder elkaar gezet. Smakelijk!

Yes, de week is weer begonnen en die willen we allemaal gezond doorkomen. Girls Who Magazine helpt je daar graag een handje bij. We hebben 15 heerlijke, verse en gezonde recepten onder elkaar gezet.

Vind hier een makkelijk overzicht met foto’s en linkjes naar 15 simpele én gezonde recepten voor een kick-ass week! En het mooie is: deze gezonde recepten heb je binnen 30 minuten op tafel. Van recepten met zalm tot het bereiden van zalm uit de oven met groente tot een pasta met spinazie en bonen. Wat ons betreft kunnen alle excuses waardoor gezond eten niet lukt direct de prullenbak in met deze kleurrijke en smaakvolle toppers.

1. Kruidige en creamy Bucatini

Bron: Half Baked Harvest

 

2. Rund & broccoli bowl

Makkelijk en snel: 10 x poké-bowl recepten

Ben je opzoek naar gezonde snack voor tussen door? We hebben er 20 voor je klaar staan!

 


Gerelateerde artikelen

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!