EAT / Recepten & Trends

15 x SUPER LEKKERE, MAKKELIJKE EN GEZONDE RECEPTEN

15 simpele én gezonde recepten voor een kick-ass week! En het mooie is: deze gezonde recepten heb je binnen 30 minuten op tafel. Van recepten met zalm tot het bereiden van zalm uit de oven met groente tot een pasta met spinazie en bonen. Wat ons betreft kunnen alle excuses waardoor gezond eten niet lukt direct de prullenbak in met deze kleurrijke en smaakvolle toppers.

Maaltijden voorbereiden voor de gehele week, maakt het leven echt makkelijker, gezonder en waarschijnlijk ook nog goedkoper. Echter snappen wij ook wel dat je daar niet te veel tijd in wilt steken. Wij hebben de oplossing!

Yes, de week is weer begonnen en die willen we allemaal gezond doorkomen. Girls Who Magazine helpt je daar graag een handje bij. We hebben 15 heerlijke, verse en gezonde recepten onder elkaar gezet.

Vind hier een makkelijk overzicht met foto’s en linkjes naar 15 simpele én gezonde recepten voor een kick-ass week! En het mooie is: deze gezonde recepten heb je binnen 30 minuten op tafel. Van recepten met zalm tot het bereiden van zalm uit de oven met groente tot een pasta met spinazie en bonen. Wat ons betreft kunnen alle excuses waardoor gezond eten niet lukt direct de prullenbak in met deze kleurrijke en smaakvolle toppers.

1. Kruidige en creamy Bucatini

2. Rund & broccoli bowl

Motivatie voor de gehele week krijg je van Jip Isabel

Makkelijk en snel: 10 x poké-bowl recepten

Ben je opzoek naar gezonde snack voor tussen door? We hebben er 20 voor je klaar staan!

Ga eens eten in Breda en ontdekte leukste stad van Brabant


Gerelateerde artikelen

ITALIAANS RESTAURANT VINCENZO’S OSTERIA OPENT HAAR DEUREN IN DEN HAAG