DRINK / Recepten & Trends

3 X DE LEUKSTE RIETJES

De feestendagen staan alweer bijna voor de deur. De feesttafel wil je natuurlijk zo leuk mogelijk aankleden of wat zeg ik: de drankjes wil je natuurlijk zo leuk mogelijk aankleden. En dat kan! Want de winkels liggen tegenwoordig vol met de leukste en mooiste rietjes.

Leuke kleurrijke rietjes je ziet ze overal voorbij komen. Drankjes wil je natuurlijk zo leuk mogelijk aankleden. En dat kan! Want de winkels liggen tegenwoordig vol met de leukste en mooiste rietjes. Hier vind de 3 leukste van dit moment. 

 

 

 Sterren rietjes

Deze sterren rietjes maken het drankje altijd af. Je kan ze overal voor inzetten. Champagne, frisdranken of warme chocolademelk.

 

 

 

Flamingo rietjes

Dit flamingo rietje steek je natuurlijk in je roze cocktail. Weer even terug naar de zomerse vakantiebestemming. Heerlijk om bij weg te dromen.

 

Welke drinkvriendin ben jij?

Metalen rietjes

Metalen rietjes kan je hergebruiken. Deze rietjes zijn daarom goed voor de natuur. Je kan ze in de vaatwasser leggen en waardoor je ze continue kan gebruiken. Wij vinden de metalen rietjes er ook erg leuk uit zien in een cocktail of freak shake.

 

 

 


Gerelateerde artikelen

Ze verhuisde naar Nederland en koos Den Haag als haar thuisbasis, waar ze met haar zoontje woont. Ze is co-founder van sieradenmerk The Breakup Club Amsterdam, bouwt aan de visuele identiteit van bedrijven met haar creative Agency Oh Deer Monday en heeft een jaloersmakende Instagram. Benieuwd naar deze girlboss? Lees ons interview met Santa Cizevska!

”CONSISTANCY IS KEY” | Drankje met… Founder Oh Deer Monday & The Beakup Club Santa Cizevska