DRINK / Recepten & Trends

3 X DE LEUKSTE RIETJES

De feestendagen staan alweer bijna voor de deur. De feesttafel wil je natuurlijk zo leuk mogelijk aankleden of wat zeg ik: de drankjes wil je natuurlijk zo leuk mogelijk aankleden. En dat kan! Want de winkels liggen tegenwoordig vol met de leukste en mooiste rietjes.

Leuke kleurrijke rietjes je ziet ze overal voorbij komen. Drankjes wil je natuurlijk zo leuk mogelijk aankleden. En dat kan! Want de winkels liggen tegenwoordig vol met de leukste en mooiste rietjes. Hier vind de 3 leukste van dit moment. 

 

 

 Sterren rietjes

Deze sterren rietjes maken het drankje altijd af. Je kan ze overal voor inzetten. Champagne, frisdranken of warme chocolademelk.

 

 

 

Flamingo rietjes

Dit flamingo rietje steek je natuurlijk in je roze cocktail. Weer even terug naar de zomerse vakantiebestemming. Heerlijk om bij weg te dromen.

 

Welke drinkvriendin ben jij?

Metalen rietjes

Metalen rietjes kan je hergebruiken. Deze rietjes zijn daarom goed voor de natuur. Je kan ze in de vaatwasser leggen en waardoor je ze continue kan gebruiken. Wij vinden de metalen rietjes er ook erg leuk uit zien in een cocktail of freak shake.

 

 

 


Gerelateerde artikelen

Girls Who Magazine wilt graag voorstellen aan een inspirerend persoon. We spraken fulltime blogger van Fitbeauty Teni Stepanosian. Ze is afgestudeerd als diëtist en weet haar kennis over voeding te delen met 200.000 bezoekers! Ze schrijft vanuit haar hart, eet met passie en reist de wereld over.. Onderneemster, interview, drinks with, giroboss, inspirerende vrouw

‘LEG JEZELF GEEN RESTRICTIES OP. VOOR ALLES IS RUIMTE, ZOLANG HET IN BALANS IS’ | TENI STEPANOSIAN, FULL-TIME BLOGGER EN FOUNDER VAN FITBEAUTY.

Nadine Walter. Lazy Sunday, tijd voor een motiverend interview met een inspirerende onderneemster. Wij spraken Nadine Walter over haar allround bedrijf Studio Vorm Creative. Deze creatieve studio is gespecialiseerd in branding, styling en fotografie. Ze heeft het opgericht om brands te helpen met visuele communicatie en uitstraling., interview, ondernemer, questions, drinks with, giroboss

‘ALS CREATIVE HELP IK STARTENDE ONDERNEMERS MET DE VISUELE VORMGEVING VAN HUN MERK’ | CONTENT CREATOR NADINE WALTER