Recept voor een hip borrelhapjes namelijk de Parmezaanse kaas lolly is een borrelhapje waardoor je opvalt bij je gasten. Makkelijk te maken en iedereen zal dit borrelhapje bewonderen. Hier het recept!

Bij een goddelijk drankje hoort natuurlijk en goed hapje. Wil je opvallen met borrelhapjes die je serveert voor je gasten, dan is dit recept helemaal voor jou geschikt. Makkelijk te maken en iedereen zal dit borrelhapje bewonderen.

 

Ingrediënten voor 6 kaaslollies

  • 400 gram Parmezaanse kaas
    2 eetlepels honing
    Saté prikkers
    Ronde bak vorm 10 cm
    Beetje peper

 

Hoe te maken?

  • 1. Leg de saté prikkers in een bak met water
    2. Rasp de Parmezaanse kaas en strooi deze in het ronde vormpje op de bakplaat (Leg er wel even bakpapier onder, dat is wel zo handig)
    3. Herhaal dit zes keer en ga met een volle lepel honing over de rondjes heen en strooi er een klein beetje peper overheen.
    4. Pak de saté prikkers uit het water en leg deze voor de helft in de Parmezaanse rondjes. 10 minuten in de oven op 180 graden en klaar!

De bewoners van de Blue Zones borrelen ook wat af en daardoor leven zij langer