Samenwerken

Girls Who Magazine werkt regelmatig samen met creatieve en culinaire bedrijven. Samen zorgen we voor onder andere creatieve social media exposure, branded content, destination marketing, fotografie en winacties. Nieuwsgierig naar meer informatie en de mogelijkheden? Dat lees je hier!

De doelgroep

Gesponsorde projecten worden geselecteerd op basis van relevantie van en voor het merk, die aanlsuiten bij de visie en de doelgroep van Girls Who Magazine. Ambitieuze, kritische en eigenwijze levensgenieters.

Samenwerkingen Girls Who Magazine. Collab Girls Who Magazine. Branded content. MArketing

Kwaliteit & creativiteit

Bij iedere samenwerking met Girls Who Magazine staan kwaliteit en creativiteit centraal. Dankzij de achtergrond van hoofdredactrice Kiki in research, marketing, hospitality en journalistiek wordt er veel aandacht besteed aan de visuele aantrekkelijkheid, toegankelijkheid, diepgang en opbouw van alle artikelen.

Vanuit de passie

Omdat Girls Who Magazine is begonnen vanuit liefde en passie voor culinaire (reis)aspecten, zijn alle artikelen met liefde en passie geschreven. Wij zijn er van overtuigd dat eerlijkheid het langst duurt, en daarom publiceren we alleen branded content over merken waar we 100% achter staan.

Dit doen we met positief-kritische blikken en op een speelse tone-of-voice, waarbij research en diepgang een grote rol spelen. Het doel is om hiermee kennis en inspiratie door te geven aan onze lezers.

Samenwerken: de mogelijkheden

Samenwerkingen met Girls Who Magazine worden uiteraard afgestemd op basis van de persoonlijke wensen van het desbetreffende merk of het product. Onze voorkeur gaat altijd uit naar duurzame samenwerkingen, voor een langere periode.

Op deze manier kunnen we samen het diepgaande verhaal vertellen en onze lezers meermalig informeren over de interessante achtergron.

Onderstaand een aantal samenwerkingsmogelijkheden op een rijtje:

  • Een redactioneel artikel
  • Social media exposure
  • Destination marketing (Girls Who Travel)
  • Een brand banner op de website
  • Conceptuele samenwerkingen
  • Een evenement organiseren
  • Receptontwikkeling (Girls Who Drink/Eat)
  • Branded interviews
  • Product introducties

Meer informatie? Twijfel vooral niet om contant op te nemen met Kiki.
We bespreken graag de mogelijkheden!

Samenwerkingen Girls Who Magazine. Collab Girls Who Magazine. Branded content. MArketing