Over ons

Hoi levensgenieter, leuk dat je Girls Who Magazine digitaal wil ontvangen!

Wij zijn een online magazine waar jij je dagelijkse inspiratie voor een leuk leven kunt vinden. Want gezelligheid, dat is toch eigenlijk waar we allemaal naar op zoek zijn? Het is een brede en veelgebruikte term, die wij graag toepassen op veel facetten van het dagelijks (uitgaans)leven. Van interviews met girlbosses tot drank-recepten voor een vriendinnenavond, van culinaire avonturen buiten de deur tot een wijnwandeling in een nieuw te ontdekken stad.

De oorsprong van Girls Who Magazine ligt in Kiki’s & Marcella’s zoektocht met het vinden van ‘La dolce vita‘: we zijn altijd aan het speuren naar goede restaurants, verborgen parels en non-touristicreistips. Vervolgens willen we onze volgekrabbelde bierviltjes reconstrueren tot een samenhangend verhaal, voor jullie. Al onze unieke bevindingen willen we delen met onze mede-levensgenieters, onder het motto ‘Sharing is caring’.

Samen met ons team van supergirls, zorgen wij voor een originele website vol eigenwijze content en positief-kritische blikken met een speelse tone-of-voice, waarbij research en diepgang een grote rol spelen.

Lijkt het je leuk om ons offline te ontmoeten? Dat kan! Houd onze Instagram @girlswhomagazine in de gaten voor evenementen, borrels of DM ons voor een gezellige koffie/wijnafspraak!

Wil je samenwerken met Girls Who Magazine? Kan ook! Stuur een mailtje met jouw idee naar kiki@girlswhomagazine.nl

 

 

CO-FOUNDER

 

Kiki Bosman

(alle artikelen van KIKI)
Kiki is al jarenlang aan het fantaseren over de mogelijkheid om haar culinaire reispassie met mensen te delen. Ze staat binnen haar vriendengroep dan ook bekend als ‘living-hotspot-adviseur’ en als mensen vragen hebben over hun opkomende citytrip, dan weten ze waar ze moeten zijn. Als hoofdredactrice van Girls Who zal zij dan ook onder andere haar bourgondische lifestyle en inspiratie op het gebied van drinks, food & travel met je delen. Ook ontmoet ze je graag een keer offline en staat ze open voor leuke samenwerkingen!
Wil je mij mailen? Dat kan, naar kiki@girlswhomagazine.nl
CO-FOUNDER

 

Marcella Kramer

(alle artikelen van MARCELLA)
Liefde voor wijn, dinners aan lange tafels en veel reiservaring. Dat zijn de drie belangrijkste onderdelen en elementen van het ontstaan van Girls Who. Deze passies deelt zij Kiki en de andere editors, en dat is precies wat de samenwerkingen zo leuk maken. Voor al je vragen over wijn, ga naar Marcella. Ook deelt ze hier regelmatig te gekke content over op het platform, maar zal zich voornamelijk bezighouden met de groei van Girls Who. Hiervoor kijkt ze naar de nieuwste trends binnen de marketing. Wil je mij mailen? Dat kan, naar marcella@girlswhomagazine.nl
WEB & UX

 

Deborah Bos

Deborah houdt ervan om mensen en mooie plekjes met een bijzonder verhaal vast te leggen. En dat kan wat haar betreft overal zijn. Cappuccino’s met latte art, felgekleurde cocktails, mooie gerechten en toffe locaties met veel sfeer fotografeert zij maar al te graag voor Girls Who. Grote kans dus dat je haar werk zowel hier als op Instagram regelmatig voorbij ziet komen. Naast visual content zorgt ze er ook voor dat de website er top uitziet, zodat je met plezier van alle content kunt genieten!

CONTRIBUTORS

Kylie Schütz

(alle artikelen van KYLIE)
Als een echte Girl Who Drinks staat Kylie dagelijks op stoelen, tafels en banken voor dat ene perfecte shot van haar net bestelde of gemaakte drankje. Een lekker cocktailrecept gezien? Grote kans dat het van haar hand komt! Het liefst duikt ze in haar experimenten-kast om weer een bijzonder recept in elkaar te flansen. Geen simpele Gin-Tonics; iedere cocktail heeft een bijzondere twist!

Laura van de Linde

(alle artikelen van LAURA)
De mooie wereld van koffie is waar Laura gek van is. Waar drink je de mooiste cappuccino’s, binnen én buiten Amsterdam, wat de nieuwe koffiedrankjes zijn en hoe de koffie scene er in Seoul uitziet. Bij Laura is het kopje koffie altijd halfvol. Naast haar liefde voor goede koffie, kan ze enorm genieten van bloemen. Als knopjes, in volle bloei of zelfs verwelkt. Laura ziet de pracht in kleine dingen.

Maxime ten Brinke

(alle artikelen van MAXIME)
Als Projectmanager bij The Next Women is Maxime dagelijks bezig met het ondersteunen van echte girlbosses in hun carrière. Begin 2018 verscheen haar project ‘Rhythm, Roots & Research’ in samenwerking met Creative Women Collective, over feminisme in muziek.
Ze is graag te vinden op empowering evenementen als TED x AmsterdamWomen en deelt deze tips & tricks heel graag met jullie. Voor Girls Who zal ze alle geheimen binnen het topic ‘How to become a girlboss’ ontrafelen!

Irene de Bruijne

(alle artikelen van IRENE)
Irene is het liefst de hele dag bezig met reizen en eten. Ze is continu opzoek naar nieuwe
smaken, de mooiste plekken en bijzondere verhalen. Dit resulteert in ontelbaar veel lijstjes
met hotspots, notitieboekjes vol gekrabbeld met ervaringen, reistips en receptjes, een
verzameling menukaarten van haar favoriete restaurants en bovendien enorm veel inspiratie
voor leuke artikelen voor Girls Who Magazine.

Manon van den Oort

(alle artikelen van MANON)
Media, beeld en tekst zijn drie woorden die deze van origine Brabantse naar de Randstad hebben getrokken. Ze kan intens genieten van een goede tekst met mooi beeld en goede vormgeving. Van jongs af aan heeft ze een grote passie voor schrijven, en dat doet ze op haar blog heyfrits.nl over de reizen die ze maakt en de gerechten die ze eet. Mooie dingen vinden en delen fits the girl en dagelijks actief online zijn is een must in haar leven. Ze wordt gelukkig van aftellen naar nieuwe reizen, fijne hotspots én mooie fotografie. Voor Girls Who schrijft ze vooral over travel en food.

Stefanie Brinkman

(alle artikelen van STEFANIE)
Wie zegt dat freelancen niet valt te combineren heeft het mis! Naast haar baan binnen het Office Team  van Booking.com, haalt Stefanie energie uit fotografie, bloggen en mystery visits in het buitenland onder de naam Francesstefanie. Samen met horeca ondernemers helpt ze mee om restaurants beter zichtbaar te laten worden op Social Media. Met haar zwak voor witte muren en marble tables leidt haar blog je door alle hotspots van Amsterdam tot aan Los Angeles. Daarbij geeft ze een kijkje uit haar leven weer via haar Instagram. Liefst met links een Oatly Latte in haar hand of rechts een Gin Tonic.

Emilie van Kinschot

(alle artikelen van EMILIE)
Ze studeerde Fashion & Branding aan het Amsterdam Fashion Institute, liep stage bij ‘Volt Magazine’ in Londen en interviewde regelmatig creatieve mensen op verschillende terreinen, bijvoorbeeld met fotografen, modeontwerpers en muzikanten.
Op dit moment werkt ze als au pair in buurt van Parijs en bezoekt ze mooie musea en heerlijke Franse restaurants. Ook schrijft ze iedere maand een boekrecensie voor Business Bubbels en begint ze binnenkort met een master Journalistiek & Nieuwe Media. Voor Girls Who Magazine schrijft ze fashionartikelen met een drink-, eat- en traveljasje!

Jij?

CONTRIBUTOR INTERIEUR
Natuurlijk staan we altijd open voor leuke ideeën en bijzondere content. Denk jij iets unieks toe te kunnen voegen aan Girls Who? Mail dan naar kiki@girlswhomagazine.nl.
EXPERTS

Tessa Monfrooy

Een collectie van meer dan vijftig frisdranken biedt ze met haar bedrijf Dorstlust en heeft daarnaast een frisdranken winkel De Drankerij in Amsterdam. Tessa is expert als het gaat om alternatieve frisdranken. Tessa helpt Girls Who Magazine verder als gaat om juiste informatie over de nieuwste drankjes en horeca gelegenheden.

Lotte Wolf

Ze staat graag met haar voeten tussen de druiven in Zuid-Afrika maar heeft ook een wijnkelder vol mooie schatten liggen bij Hotel Sofitel Legend The Grand. Lotte helpt ons verder met de juiste informatie over wijn en het koppelen aan te gekke wijnmerken.

Jij?

EXPERT
Ben jij iemand die Girls Who Magazine verder kan helpen in het communiceren van kwaliteit naar onze lezers of heb jij super talent waarmee je ons graag wil laten groeien? Mail dan naar kiki@girlswhomagazine.nl.