Over ons

Kiki Bosman

HOOFDREDACTRICE & CO-OWNER (alle artikelen van KIKI)
Kiki is al jarenlang aan het fantaseren over de mogelijkheid om haar culinaire reispassie met mensen te delen. Ze staat binnen haar vriendengroep dan ook bekend als ‘living-hotspot-adviseur’ en als mensen advies nodig hebben over hun opkomende citytrip, dan weten ze waar ze moeten zijn. Als hoofdredactrice van Girls Who zal zij dan ook haar bourgondische lifestyle en inspiratie op het gebied van drinks, food & travel met je delen.
Wil je mij mailen? kiki@girlswhomagazine.nl

Marcella Kramer

GROWTH MANAGEMENT, VISUALS & CO-OWNER (alle artikelen van MARCELLA)
Liefde voor wijn, dinners aan lange tafels en veel reiservaring. Dat zijn de drie belangrijkste onderdelen en elementen van het ontstaan van Girls Who. Deze passies deelt zij Kiki en de andere editors, en dat is precies wat de samenwerkingen zo leuk maken. Voor al je vragen over wijn, ga naar Marcella. Ook deelt ze hier regelmatig te gekke content over op het platform, maar zal zich voornamelijk bezighouden met de groei van Girls Who. Hiervoor kijkt ze naar de nieuwste trends binnen de marketing. Wil je mij mailen? marcella@girlswhomagazine.nl

Deborah Bos

DESIGN & UX
Deborah houdt ervan om mensen en mooie plekjes met een bijzonder verhaal vast te leggen. En dat kan wat haar betreft overal zijn. Cappuccino’s met latte art, felgekleurde cocktails, mooie gerechten en toffe locaties met veel sfeer fotografeert zij maar al te graag voor Girls Who. Grote kans dus dat je haar werk zowel hier als op Instagram regelmatig voorbij ziet komen. Naast visual content zorgt ze er ook voor dat de website er top uitziet, zodat je met plezier van alle content kunt genieten!

Kylie Schütz

EDITOR DRINK (alle artikelen van KYLIE)
Als een echte Girl Who Drinks staat Kylie dagelijks op stoelen, tafels en banken voor dat ene perfecte shot van haar net bestelde of gemaakte drankje. Een lekker cocktailrecept gezien? Grote kans dat het van haar hand komt!

Laura van de Linde

EDITOR DRINK/TRAVEL (alle artikelen van LAURA)
De mooie wereld van koffie is waar Laura gek van is. Waar drink je de mooiste cappuccino’s, binnen én buiten Amsterdam, wat de nieuwe koffiedrankjes zijn en hoe de koffie scene er in Seoul uitziet. Bij mij is het kopje koffie altijd halfvol. 

Noah van Rooij

EDITOR DRINK/EAT/TRAVEL (alle artikelen van NOAH)
Noah is fashionista pur sang. Ze is vooral te vinden in de nieuwste hotspots genietend van drankjes en hapjes. Ze hopt graag de wereld over voor inspiratie. Op Girls Who Drink neemt ze je mee langs toffe plekken met een flinke dosis fashion.

Tessa Monfrooy

EDITOR DRINK (alle artikelen van TESSA)
Een collectie van meer dan vijftig frisdranken biedt ze met haar bedrijf Dorstlust en heeft daarnaast een frisdranken winkel De Drankerij in Amsterdam. Tessa is expert als het gaat om alternatieve frisdranken. Zij gaat je meenemen in haar passie.

Lotte Wolf

EDITOR DRINK
Ze staat graag met haar voeten tussen de druiven in Zuid-Afrika maar heeft ook een wijnkelder vol mooie schatten liggen bij Hotel Sofitel Legend The Grand. Lotte weet alles over wijn en wil jou helpen met het vinden van jouw smaak.

Jij?

GASTBLOGGER
Natuurlijk staan we altijd open voor leuke ideeën en bijzondere content. Denk jij iets unieks toe te kunnen voegen aan Girls Who? Mail dan naar kiki@girlswhomagazine.nl.