DRINK / Recepten & Trends

5 X CADEAUS ONDER DE BOOM VOOR IEDERE DRINKER

Kerstcadeaus geselecteerd door Girl Who Drink Kiki. Speciaal voor de inspiratieloze lezers onder ons, een creatieve selectie aan cadeaus.

Ja ja jongens, Sinterklaas is het land weer uit en onze creativiteit qua cadeaus is alweer redelijk ver op. Dat is balen, want de december maand zit waarschijnlijk nog bomvol (schoon)familie en vriendinnenavondjes, waarop je écht niet met lege handen aan kan komen. Speciaal voor de inspiratieloze lezers onder ons, heeft Girl Who Drinks Kiki een creatieve selectie aan cadeaus uitgezocht.

 

Voor de bierdrinkers

Tegenwoordig hoef je niet meer per se naar de kroeg om een speciaalbiertje te proeven (terwijl dat natuurlijk wel heel gezellig is). Maar wat een biertje nóg specialer kan maken, is wanneer je hem zelf kan brouwen! Via deze website kun je je eigen brew barrel bestellen en de smaak kiezen die jij lekker vindt: hoppig, zoet, bitter, kruidig of juist zuur, alle smaken zijn mogelijk. Ideaal cadeau voor je partner, houdt hem lekker bezig, indien nodig;). Je kunt er gelijk een creatief cadeaupakket van laten maken, zodat het direct onder de boom kan.

 

Voor de wijndrinkers

Je zou denken dat een glas nooit in de weg kan staan, maar als je rode wijn in het bad valt of tijdens het koken over je overgekookte pasta kukelt (hmm, dat kan trouwens nog best lekker zijn), dan ga je daar toch anders over denken. Daarom is deze wijngadget een lifesaver of de multi-taskende wijndrinker. Deze houder bevestig je makkelijk aan de muur, als je even geen hand vrij hebt. Naar mijn bescheiden mening een top uitvinding, en een leuk cadeau!

 

Voor de cappuccino & latte drinkers

Ik kan de hele dag uitkijken naar mijn cappuccino-moment, zeker als er een hartje, tulpje of zwaantje in is ‘’getekend’’. Daarom viel mijn oog gelijk op deze 3D latte art-tool. Met de zogenoemde Awa Taccino van het Japanse merk Takara Tomy kun je binnen enkele minuten je melk schuimen en dit vervolgens in vrolijke figuurtjes uit de machine laten vloeien. Vanaf nu kun je dus zelf een teddybeer vanuit je cappuccino laten zwaaien, love it!


Swingen op kerstnummers uitgekozen door Girls Who Drink 


Voor de Whisky-drinkers

Zelf ben ik absoluut geen Whisky-liefhebber, maar mijn vader en broer wel, en er zullen waarschijnlijk ook Girl Who Drink Whisky zijn. Ook voor jullie dus een leuk cadeau voor onder de kerstboom. Met deze giftbox kun je de ‘’whisky-beginners’’ kennis laten maken met de verschillende smaken van de drank. En als je iemand kent die whisky on the rocks drinks, is dit een te gek cadeau. In deze gave whiskyglazen maak je ijsklontjes die het halve glas bevriezen. Ziet er niet alleen strak uit, en het smelt nog eens minder snel ook.

 

Voor de levensgenieters in general

Cadeaubonnen waren nog nooit zo leuk! Dit culinaire cadeau van WijnSpijs brengt je in gezellige steden en dorpen van Nederland, waar je dan te voet 6 tot 7 restaurants bezoekt om daar mooie wijn-spijs combinaties te proeven. Zo bespaar je een hoop werk met het uitzoeken van culinaire hotspots tijdens een dagje weg, en ontdek je gelijk de smaken die een stad te bieden heeft. Lijkt me geweldig! Hint, hint…

 

En, voor iemand die altijd koude voeten heeft

Kerst is een magische maand (als je het mij vraagt). Om december nog betoverender te maken kun je een wereld toevoegen van onverschrokken prinsen, ontvoerde of misleide prinsessen, tovenaars, trollen, dwergen en – precies, eenhoorns! Opvrolijkende unicorn-sloffen zijn ideaal voor de koukleumen onder ons en uitermate geschikt als cadeau voor jouw prins of prinses. Vind ze hier!

Met deze cadeautips hoop ik dat jullie zullen slagen deze kerst! Ik weet in ieder geval wie ik binnen mijn vriendengroep blij kan maken met elk cadeau.


Gerelateerde artikelen

Ze verhuisde naar Nederland en koos Den Haag als haar thuisbasis, waar ze met haar zoontje woont. Ze is co-founder van sieradenmerk The Breakup Club Amsterdam, bouwt aan de visuele identiteit van bedrijven met haar creative Agency Oh Deer Monday en heeft een jaloersmakende Instagram. Benieuwd naar deze girlboss? Lees ons interview met Santa Cizevska!

”CONSISTANCY IS KEY” | Drankje met… Founder Oh Deer Monday & The Beakup Club Santa Cizevska