EAT / Fijne Foodspots

6 x GOED EN GEZELLIG UIT ETEN IN DEN HAAG!

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag.

Of je nou wat luxer uit eten wil of liever op budget, je eten wil delen met je lover of alles lekker voor jezelf houdt. Wij hebben de vijf fijnste spots voor een leuk diner in Den Haag voor je uitgezocht! Dus, wil je lekker uit eten in Den Haag? Dan moet je bij één van deze toppers zijn.

Restaurant/Bar Smoked

Als je van een goed stukje vlees houdt, dan is dit the place to be. Bij het tikkeltje stoere Smoked Bar.B.Q. bereiden de koks het vlees urenlang in verschillende soorten ovens. Soms duurt het meer dan 16 uur voor het vlees klaar is om opgediend te worden. Vervolgens roken ze bijna alle gerechten – ja, zelfs een paar desserts -, zodat er een lekkere smokey flavour aan zit. Shared dining is ook hier heel goed mogelijk, dus neem je vriendin (of man) bij de hand en smullen maar! TIP: Je kunt ook afhalen als je vanavond liever thuis op de bank geniet!

Restaurant Smoked Den HaagDineren in Den Haag // Hotspots Den Haag

Club Vers

Club Vers is een echt feestje voor het oog én voor de smaakpapillen. De blauw betegelde muren en het hippe, gezellige interieur van het restaurant zijn 100% Instagram-waardig. Daarnaast hebben ze allerlei gezonde en kleurrijke gerechten, zoals de sushibowl en de geroosterde bietensalade. Ook zijn er onwijs veel bijzondere en lekkere snacks te bestellen. Bieterballen, bananenchips en zoete aardappelfrietjes zijn van de partij. Heel veel van de gerechten zijn vega of zelfs vegan, en ook voor andere diëten als glutenvrij en suikervrij hebben ze de lekkerste gebakjes toe. Nog een pluspunt aan dit restaurant: alles is heel goed te betalen.

Girls Who Tip: mocht je er een keer rond lunchtijd zijn, bestel dan de spinaziewafel met zalm en avocado. Om je vingers bij af te likken!

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag. Bron: Club Vers | Gezellig uit eten in Den Haag

Grapes & olives

In 2015 werd dit restaurant door TripAdvisor verkozen tot beste wijnbar van Nederland. Een wijntje bij je eten is hier dus echt een must! Grapes & Olives is een gezellig restaurant met een mediterrane keuken en shared dining als concept. Vooraf zijn de borrelplankjes met vlees en kaas zeker aan te raden. Eet je gerechten gezellig binnen, of neem met mooi weer plaats aan een tafeltje op de boot in de Haagse gracht!

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag. Bron: Grapes & Olives | Leuke restaurants Den Haag

Dit zijn de leukste tips voor een weekendje Gent!

Jamey Bennett

Aan het gezellige pleintje ‘Plaats’ naast de Haagse hofvijfer zit restaurant Jamey Bennett, ook wel de internationale huiskamer van Den Haag genoemd. De gerechten komen dan ook van over de hele wereld. Het restaurant is luxe, maar erg gezellig en geeft dat knusse huiskamergevoel. Ook hier kan je je eten gezellig delen. Voor bij het eten hebben ze een volle kaart met heerlijke cocktails en gin & tonics! Mocht je een avondje wat luxer willen dineren in Den Haag, dan is dit the place to be.

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag. Bron: Jamey Bennett | 5 x gezellig uit eten in Den Haag

Walter Benedict

Zin in een Franse keuken als diner? Dan ben je bij Walter Benedict aan het juiste adres! Gelegen op de Denneweg is het pand zowel van buiten als van binnen een lust voor het oog. Industrieel en toch ook wel fancy, maar heel gezellig en knus. Op de kaart staan Franse klassiekers als Moules Frites en de Côte de Boeuf. Ook hebben ze heerlijke kaasjes voor vooraf bij de borrel of als dessert. En bij het Franse eten hoort natuurlijk ook een lekkere Franse wijn. Hierin is meer dan genoeg keuze!

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag.

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag. Bron: Walter Benedict | 5 x leuk dineren in Den Haag

Liever lunchen? Bezoek deze bijzondere lunchspots in Den Haag!

Milú

Hoe leuk is het om allemaal hapjes te bestellen en deze samen op te eten, of je dit nou met je lover doet of met een vriend(in). Dit is het concept van restaurant Milú in het centrum van Den Haag. Eigenlijk bestaat de menukaart van het restaurant uit heel veel voorgerechten uit verschillende keukens. Het gaat van sushi en oesters tot minipizzaatjes en bietensalade. Zo heb je een lekkere, gevulde en kleurrijke tafel, én kan je zoveel mogelijk dingen proeven.

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag. Bron: Milú | Dineren in Den Haag

Naar welk restaurant gaat jouw voorkeur uit, of ontbreekt er naar jouw mening nog een toprestaurant in dit lijstje? Wij zijn er benieuwd naar jouw ervaring!

PIN IT!

Dineren in Den Haag. Uiteten in Den Haag. Lekker eten in Den Haag. Lunchen in Den Haag. Leuke restaurant in Den Haag. / Zoek je een leuke spot in Den Haag om te gaan eten? Zoek dan niet verder want hier moet je zijn!Dineren in Den Haag | Gezellig uit eten in Den Haag


Gerelateerde artikelen

Girls Who Magazine Facebook

Volg ons op Facebook!