DRINK / Drankje doen

5 X DE LEUKSTE PLEKJES OM EEN DRANKJE TE DOEN IN DEN HAAG

Ben je opzoek naar een leuk plekje in Den Haag om een drankje te doen. Dan hebben wij hier de lijst voor je met de leukste plekjes

Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Wij maakte een lijst met de 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag.

Den Haag is een stad die de laatste jaren enorm is veranderd. Ze hebben het centrum aangepast met meer winkelgelegenheden. Hierdoor zijn er ook weer super leuke restaurants en kroegen bijgekomen. Wij maakte een lijst met de 5 X de leukste plekjes om een drankje te doen in Den Haag.

 

Palmette

Den Haag de stad van de politiek maar waar ook Palmette zit. Wat een heerlijke plek en wat een geweldig interieur. Bij Palmette kan je altijd terecht. Van s’ochtends tot avonds laat aan de bar hangen. De sommelier vertelt jou een leuk over de wijnen maar de cocktails mogen ook zeker niet ontbreken. Je leest het al wel wij zijn fan van Palmette. Het eten is trouwens ook goddelijk.
Plaats 27
Den Haag
070 412 7512

 

Barlow

Een plekje waar onze Girl Who Drink Marcella vaak kwam toen zij nog in Den Haag wonende. Wat bij Barlow perfect is, is de haard aan de voorkant van de zaak. Daar kan je lekker hangen met je vriendinnen of met die spannende date.
Plein 15-16
2511 CR Den Haag
070 – 392 36 55

 

Hof House

Vlakbij station Den Haag centraal bevindt zich Hof House. Een foodhallen met alleen maar kwaliteit en een grote bar. Er is dus van ieder van wils. Groene velvet banken waarbij je de mooiste instagram foto’s kan maken. De bar is voorzien van een drank podium. Je weet wel z’n verhoging achter de bar waarop alle dranken zijn uitgestald. Top plekkie om even af te spreken!
Rijnstraat 10
2515 XP Den Haag
06 824 638 95

Mama Kelly

Wie kent het niet zou je bijna zeggen?. Mama Kelly in Den Haag is een walhalla aan goed interieur, verrukkelijk eten en aangename cocktails. De Mama Kelly opent binnenkort in Amsterdam en heeft een geheel roze interieur. Oh My God, zo instagram proof.
Saturnusstraat 100
2516 AH Den Haag
070 217 0546

Where the magic happens. ? by @sacha_burger. #mamakelly

Een bericht gedeeld door MaMa Kelly Den Haag (@mamakelly.nl) op

 

Caroni

Een van de beste Italiaanse restaurants in Nederland, is toch wel Caroni in Den Haag. Het is een familie restaurant waarin twee zussen, broer en vader samenwerken. Papa Caroni heeft de lekkerste Italiaanse wijncollectie die is er waarmee hij ook vaak masterclasses geeft. Mocht er weer een open staan dan raden wij aan daar zeker naar toe te gaan. Wij hebben altijd ontzettend gezellige avond gehad tijdens de masterclass van Papa Caroni.
Hooikade 14
2514 BH Den Haag
070-3460370

 

PIN IT

Drankje doen in Den Haag? Bij deze vijf spots moet je zijn!


Gerelateerde artikelen